Professioneel schoonmaakbedrijf in Midden Nederland

Schoonmaakbedrijf Midden Nederland

Zoekt u een schoonmaak partner in Midden Nederland? Wij bieden uitstekende schoonmaakdiensten voor bedrijven, winkels en meer. Wij zijn alom vertegenwoordigd in deze regio met klanten door heel Midden Nederland.

Schoonmaakdiensten Midden Nederland

Alpha en Omega is een full-service schoonmaakbedrijf in Midden Nederland. We bieden allerlei soorten schoonmaakdiensten aan, van dagelijks schoonmaakonderhoud tot specialistische reinigingsklussen.

Schoonmaakonderhoud

Alpha en Omega, jouw betrouwbare partner voor dagelijks schoonmaakonderhoud in Midden Nederland. Ons professionele team zorgt voor een frisse en hygiƫnische werkomgeving, zodat jij je kunt focussen op je kernactiviteiten. Met Geavanceerde apparatuur en milieuvriendelijke middelen leveren we kwaliteit en duurzaamheid. Kwaliteit en maatwerk, dat is waar we voor gaan. Ontdek onze maatwerkoplossingen en ervaar het verschil, net als vele anderen in de regio.
Schoonmaak kantoren avond
Alpha Omega facilitaire diensten

Kantoor schoonmaak

Kantoren schoonmaak stopt niet bij het afnemen van het meubilair. De uitblinkers van Alpha en Omega Facilitaire Dienstverlening hebben oog voor het detail en werken door middel van een efficiƫnt werkprogramma. Verschillende bedrijven in Midden-Nederland maken al gebruik van onze ervaring op het gebied van kantoorschoonmaak.

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud en vloerreiniging zijn een specialisme op zich. Doordat er veel verschillende soorten vloeren en afwerkingsmaterialen zijn is de kennis en ervaring nodig om de juiste middelen te gebruiken. Alpha en Omega Facilitaire Dienstverlening heeft al meer dan 30 jaar ervaring met vloeronderhoud en vloerreiniging. Stoomreinigers, schrobmachines, boenmachines of topstrippers – wij hebben alle machines en materialen zelf in huis. Voor alle verschillende vloeren, van PVC tot aan natuursteen, onze medewerkers hebben jaren aan kennis en ervaring om u van het juiste advies te voorzien. Alpha en Omega Facilitaire Dienstverlening verzorgt de vloeren van verschillende kantoren, huisartsenpraktijken, scholen en kinderopvangcentra in heel Midden Nederland.
Periodiek schoonmaakonderhoud
Dagelijks schoonmaakonderhoud

Scholen schoonmaken

Wist u dat een schone werk- leeromgeving bijdraagt aan hogere productiviteit, hogere mate van tevredenheid, betere werksfeer, hoger geluksgevoel en minder ziekteverzuim? Het is daarom van belang dat het schoonmaken van scholen op een juiste manier gebeurt. Iedere onderwijsinstelling is anders en heeft andere wensen en behoeften omtrent schoonmaak. De medewerkers van Alpha en Omega Facilitaire Dienstverlening denken mee met de specifieke aanpak op uw school. Wij maken schoon bij verschillende scholen in Midden Nederland. Hierbij denken we mee met de frequenties, de dynamiek, met piek- en daltijden. Dat vraagt flexibiliteit van de schoonmaakpartner om in korte tijd een school te reinigen, zonder het onderwijsproces te verstoren.

Glasbewassing

Glasbewassing is een activiteit die veel schoonmaakbedrijven in Midden Nederland uitbesteden. Alpha en Omega Facilitaire Dienstverlening heeft als schoonmaakbedrijf eigen glazenwassers in dienst. Wij wassen alle typen gevels en draaien onze hand niet om voor de meest onbereikbare plekken. In heel Midden Nederland maken wij de ramen brandschoon zonder strepen. Daar zijn onze glazenwassers voor opgeleid en in gediplomeerd. Als u een glazenwasser zoekt in Midden Nederland dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij doen voor verschillende klanten van schoonmaakbedrijven in Midden Nederland de glasbewassing. Wij overleggen met u over de datum en tijdstip waarop de werkzaamheden zullen plaatsvinden zodat u min mogelijk last heeft van onze werkzaamheden.
Schoonmaakonderhoud kantoor
Gevelreiniging

Gevelreiniging

Gevels hebben veel te lijden van weer en wind, wat tot erosie kan leiden. Daarom is het belangrijk om uw woning of bedrijfspand schoon en beschermd te houden. Wij kunnen dit doen door middel van gevelreiniging. Na het schoonmaken adviseren we de gevels te beschermen door middel van impregneren of het aanbrengen van een gevelcoating. Alpha en Omega Facilitaire Dienstverlening is een expert op het gebied van gevelreiniging en gevelrenovatie in Midden Nederland. Wij hebben de kennis en ervaring om u advies op maat te geven. We bezitten alle disciplines op dit gebied, met bijbehorende machines, zoals straalunits, hoogwerkers en steigers. Daardoor kunnen we een scherp aanbod doen. Wij zorgen ervoor dat uw gevels weer schoon en beschermd zijn. Met onze gevelreinigingsdiensten hebben we al bij verschillende opdrachtgevers in Midden Nederland erosie bestreden en de levensduur van gevels en woningen verlengd.

Dakreiniging

Alpha en Omega Facilitaire Diensten biedt een service aan voor het reinigen van daken en leien van woningen en bedrijfspanden in Midden Nederland. Dit zorgt niet alleen voor een verfraaiing, maar ook voor een langere levensduur van de daken. In veel gevallen worden de dakpannen/leien gereinigd met de stoomstraal-methode. Hierbij wordt, onder gepaste druk, 150-graden stoom gebruikt, waardoor het reinigingseffect maximaal is, zonder dat schade ontstaat aan het dak. Zo geniet u niet alleen van het comfort van uw woning of bedrijfspand, maar ook van het aanzicht. Na het reinigen van het dak maken we standaard uw dakgoten schoon. Doordat er tijdens het reinigen van het dak veel rommel in de dakgoten en regenpijpen terecht is gekomen. Het legen van de dakgoten en het doorspoelen van de regenpijpen doen we kosteloos. Bent u op zoek naar een specialist in dakreiniging in Midden Nederland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Schoonmaakonderhoud kantoor
Dagelijks schoonmaakonderhoud

Zonnepanelen reinigen

Alpha en Omega Facilitaire Diensten reinigt daarnaast ook voor verschillende bedrijven in Midden Nederland de zonnepanelen die op het dak liggen. Door de zonnepanelen jaarlijks te reinigen blijft het rendement goed en wordt de levensduur verlengd. We hebben de ervaring, kennis en geavanceerde apparatuur om uw zonnepanelen te reinigen. Een mooi voorbeeld is onze was-robot in combinatie met een ionisatie zuiveringsunit die bovendien het water verwarmt. Hierdoor gebruiken we water dat niet alleen heel erg zuiver is maar ook PH neutraal en door de hoge temperatuur goed ontvet. Dit in tegenstelling tot het veel gebruikte gedemineraliseerd water. Dit is weliswaar zuiver maar heeft een zeer lage PH waarde waardoor zuur wat niet goed voor uw panelen is.

"Gouden douche voor Alpha Omega!"

Wat zijn wij blij met onze schoonmaker van ons kantoor. Met veel aandacht en hard werken zorgt hij voor een super schoon en helder kantoor, keuken en toilet. De gouden douche gaat naar Alpha Omega!

Anneke van Looij
Leuk personeel

Start vandaag met uw schone werkruimte

Alpha Omega Facilitaire Dienstverlening staat voor u klaar! Laat u contactgegevens achter en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw schone werkruimte.