Alpha Omega Facilitaire Dienstverlening

Over ons

We doen wat we beloven of liever, net iets meer. Wat u van ons verwacht en eist, wordt door onze ervaren medewerkers in de praktijk geleverd. Binnen Alpha Omega hechten wij grote waarde aan professionaliteit, integriteit en een respectvolle benadering van mens en milieu.

Wat ons bijzonder maakt

Duurzaamheid is een belangrijke pijler: we hebben oog voor het milieu én voor mensen. Het gebruik van duurzame materialen en vloeistoffen is bij ons uitgangspunt: circulariteit staat hoog op de agenda! We investeren in onze medewerkers door middel van scholing en opleidingen. We streven naar langdurige samenwerkingen en proberen continu te vernieuwen: met als doel onze dienstverlening te blijven verbeteren.

Oog voor het milieu

We zetten ons in voor duurzaamheid, dat zien we als één van de belangrijkste pijlers.

Betrouwbaar en innovatief

Wij zijn de meest innovatieve en betrouwbare partner in facilitaire dienstverlening.

Al 30 jaar de beste

Al 30 jaar zijn we toegewijd aan het leveren van de beste facilitaire diensten.

"Gouden douche voor Alpha Omega!"

Wat zijn wij blij met onze schoonmaker van ons kantoor. Met veel aandacht en hard werken zorgt hij voor een super schoon en helder kantoor, keuken en toilet. De gouden douche gaat naar Alpha Omega!

Anneke van Looij
Leuk personeel

Start vandaag met uw schone werkruimte

Alpha Omega Facilitaire Dienstverlening staat voor u klaar! Laat u contactgegevens achter en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw schone werkruimte.