Optimaal onderhoud van uw vloer

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud is essentieel voor een schone en veilige werkomgeving. Alpha en Omega biedt professionele vloeronderhoudsdiensten om uw vloeren te reinigen en te beschermen, zodat ze er weer als nieuw uitzien en langer meegaan.

Schoonmaakbedrijf vloeronderhoud

Bij Alpha en Omega Facilitaire Dienstverlening kunnen bedrijven terecht voor professioneel vloeronderhoud. Of het nu gaat om periodiek onderhoud of een eenmalige grondige reiniging, wij staan klaar om uw vloeren weer in topconditie te brengen. Door onze jarenlange ervaring en gebruik van professionele apparatuur en materialen, kunnen we alle soorten vloeren behandelen, van tapijt tot linoleum en van natuursteen tot hout. We stemmen onze werkzaamheden af op uw wensen en behoeften en zorgen dat uw vloeren er niet alleen schoon uitzien, maar ook beschermd zijn tegen verdere slijtage en beschadiging. Laat uw vloer onderhoud over aan de experts van Alpha en Omega Facilitaire Dienstverlening.

Vloeronderhoud winkel

We bieden ook vloeronderhoud aan voor verschillende soorten winkels. Wij hebben jarenlange ervaring in het reinigen en onderhouden van diverse vloeren, zodat uw winkel er altijd representatief uitziet.

Vloeronderhoud school

Alpha en Omega Facilitaire Dienstverlening biedt professioneel vloeronderhoud aan voor scholen. Of het nu gaat om linoleum, vinyl of tegelvloeren, wij zorgen ervoor dat uw schoolvloeren er weer als nieuw uitzien.

Vloeronderhoud winkel en school
Alpha Omega facilitaire diensten

Vloer professioneel reinigen

Een schone vloer is het visitekaartje van uw bedrijf. Een professionele reiniging van uw vloer draagt bij aan een representatieve uitstraling en verlengt de levensduur van uw vloer. Alpha en Omega Facilitaire Dienstverlening is gespecialiseerd in het reinigen van verschillende soorten vloeren, zoals linoleum, PVC, tapijt en natuursteen. Wij maken gebruik van de meest innovatieve technieken en materialen om uw vloer grondig te reinigen en te beschermen. Zo zorgen wij ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet en langer meegaat.

Vloeronderhoud offerte

Wilt u ook profiteren van onze professionele vloerreiniging? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Onze experts komen bij u langs om de staat van uw vloer te beoordelen en u te voorzien van een passend advies. Op basis hiervan stellen wij een offerte op maat op, geheel afgestemd op uw wensen en behoeften. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u weer genieten van een schone en representatieve vloer. Wacht niet langer en vraag nu een offerte aan!

Periodiek schoonmaakonderhoud

"Gouden douche voor Alpha Omega!"

Wat zijn wij blij met onze schoonmaker van ons kantoor. Met veel aandacht en hard werken zorgt hij voor een super schoon en helder kantoor, keuken en toilet. De gouden douche gaat naar Alpha Omega!

Anneke van Looij
Leuk personeel

Start vandaag met uw schone werkruimte

Alpha Omega Facilitaire Dienstverlening staat voor u klaar! Laat u contactgegevens achter en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw schone werkruimte.