Onderhoud en schoonmaak van scholen

School schoonmaak

Een goede hygiëne en een zorgvuldige schoonmaak van de scholen is van cruciaal belang. Dit lijkt logisch, maar in de praktijk blijkt dat niet alle scholen altijd even schoon zijn. Goede schoonmaak en hygiëne zijn dus enorm belangrijk, want zij helpen de verspreiding van ziekten te voorkomen en uw leerlingen gezond te houden.

Sanitair professioneel gereinigd

Schoonmaakonderhoud op school

Het schoonmaken van scholen vergt een andere aanpak, omdat scholen bijzondere gebouwen zijn. Zo worden de sanitaire voorzieningen zeer intensief gebruikt en bovendien hebben de kinderen minder besef van hygiëne. Aangezien kinderen op de lagere school vaak nog op de vloer spelen, is het schoonmaken en onderhouden van de vloeren ook een belangrijke kwestie. Al met al is extra zorg besteden aan het schoonmaken en ontsmetten van scholen van vitaal belang om uw personeel en leerlingen gezond te houden.

"Gouden douche voor Alpha Omega!"

Wat zijn wij blij met onze schoonmaker van ons kantoor. Met veel aandacht en hard werken zorgt hij voor een super schoon en helder kantoor, keuken en toilet. De gouden douche gaat naar Alpha Omega!

Anneke van Looij
Leuk personeel

Start vandaag met uw schone werkruimte

Alpha Omega Facilitaire Dienstverlening staat voor u klaar! Laat u contactgegevens achter en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw schone werkruimte.