Onderhoud en schoonmaak van scholen

Schoonmaak scholen

Een schone en hygiënische omgeving draagt bij aan de productiviteit, tevredenheid en geluk van uw leerlingen en leraren. Alpha en Omega heeft jarenlange ervaring in het schoonhouden van (middelbare) scholen.

Scholen schoonmaak

Alpha en Omega is gespecialiseerd in de schoonmaak van scholen. Wij begrijpen dat het belangrijk is om scholen schoon te houden om de gezondheid en het welzijn van leerlingen en leraren te waarborgen. Onze professionele schoonmaakdiensten voor scholen omvatten een breed scala aan taken, van het schoonmaken van klaslokalen en sanitaire voorzieningen tot het desinfecteren van gemeenschappelijke ruimtes en apparatuur. Onze ervaren schoonmaakteams maken gebruik van de nieuwste technologieën en schoonmaakmethoden om de schoonmaak in scholen zo effectief en efficiënt mogelijk te maken. Laat ons zorgen voor de schoonmaak van uw school, zodat u zich kunt concentreren op het onderwijs en de ontwikkeling van uw leerlingen.

Sanitair professioneel gereinigd
Schoonmaak onderwijs

Schoonmaak onderwijs

Alpha en Omega biedt professionele schoonmaakdiensten aan voor alle onderwijsinstellingen. Of het nu gaat om basisscholen, middelbare scholen of universiteiten, wij begrijpen dat het creëren van een schone en gezonde leeromgeving cruciaal is voor het welzijn van studenten en leraren. Onze schoonmaakteams zijn getraind om aan de specifieke behoeften van elke onderwijsinstelling te voldoen en maken gebruik van de nieuwste technologieën en schoonmaakmethoden. Onze diensten omvatten onder andere:

Schoonmaak basisschool: Reiniging van klaslokalen, sanitair, speelruimtes en gemeenschappelijke ruimtes.

Schoonmaak voortgezet onderwijs: Reiniging van klaslokalen, laboratoria, sportfaciliteiten en gemeenschappelijke ruimtes.

Schoonmaak hoger onderwijs: Reiniging van collegezalen, bibliotheken, laboratoria, studentenwoningen en gemeenschappelijke ruimtes.

Schoonmaak basisschool

Voor een basisschool is het belangrijk om een schone en hygiënische omgeving te bieden voor de leerlingen. Alpha en Omega biedt professionele schoonmaakdiensten aan voor basisscholen, waaronder het schoonmaken van klaslokalen, sanitair, speelruimtes en gemeenschappelijke ruimtes.

Schoonmaak voortgezet onderwijs

Een schone leeromgeving heeft invloed op de productiviteit, gezondheid en het geluk van uw studenten. Alpha en Omega biedt professionele schoonmaakdiensten aan, waaronder het schoonmaken van klaslokalen, laboratoria, sportfaciliteiten en gemeenschappelijke ruimtes.

Schoonmaak hoger onderwijs

Alpha en Omega biedt professionele schoonmaakdiensten aan voor het hoger onderwijs, inclusief het schoonmaken van collegezalen, bibliotheken, laboratoria, studieruimtes en gemeenschappelijke ruimtes. Onze diensten zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van het hoger onderwijs.

Vloeronderhoud winkel en school

"Gouden douche voor Alpha Omega!"

Wat zijn wij blij met onze schoonmaker van ons kantoor. Met veel aandacht en hard werken zorgt hij voor een super schoon en helder kantoor, keuken en toilet. De gouden douche gaat naar Alpha Omega!

Anneke van Looij
Leuk personeel

Start vandaag met uw schone werkruimte

Alpha Omega Facilitaire Dienstverlening staat voor u klaar! Laat u contactgegevens achter en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw schone werkruimte.