Uw schone kantoor door Alpha Omega Facilitaire dienstverlening

Kantoor schoonmaak

Kantoorschoonmaak vereist vakmanschap en gespecialiseerde werknemers! Een frisse werkomgeving bevordert betere prestaties en een hogere productiviteit van uw werknemers.

Over Alpha Omega (2)

Alleen door vakmensen

Het schoonmaken van kantoren vraagt om vakmanschap en gespecialiseerde medewerkers! Een frisse werkomgeving stimuleert tot betere prestaties en een hogere productiviteit bij uw werknemers. Het schoonmaken van kantoren vraagt een speciale en op maat gesneden aanpak. Niet alleen vanwege de hygiëne maar ook vanwege het feit dat de productiviteit van het pand en haar medewerkers niet mag worden gehinderd.

Dagelijks of periodieke schoonmaak

Schoonmaakdiensten bij kantoren veelal in de vroege ochtend of in de avond plaats. Er zijn steeds meer bedrijven die kiezen voor dagelijkse schoonmaak of een periodieke schoonmaak tijdens kantooruren.

Ook de vergaderruimte is een ruimte die specifiek hoort bij het schoonmaken van kantoren. Omdat er in deze ruimte veel en steeds wisselende mensen samenkomen, vraagt de hygiëne in deze ruimten extra aandacht.

Alpha Omega facilitaire diensten

"Gouden douche voor Alpha Omega!"

Wat zijn wij blij met onze schoonmaker van ons kantoor. Met veel aandacht en hard werken zorgt hij voor een super schoon en helder kantoor, keuken en toilet. De gouden douche gaat naar Alpha Omega!

Anneke van Looij
Leuk personeel

Start vandaag met uw schone werkruimte

Alpha Omega Facilitaire Dienstverlening staat voor u klaar! Laat u contactgegevens achter en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw schone werkruimte.