Zorg voor de juiste uitstraling

Glasbewassing

Bij Alpha en Omega bieden we professionele glasbewassing aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Schone ramen zijn niet alleen belangrijk voor de uitstraling van een gebouw, maar ook voor de veiligheid en het behoud van de kwaliteit van het glas. Onze getrainde professionals maken gebruik van geavanceerde technieken en apparatuur om ramen op elke hoogte en locatie veilig en efficiënt te reinigen. We zorgen voor een glanzend resultaat en een schone uitstraling van uw gebouw. Of het nu gaat om een ​​klein kantoor of een groot winkelcentrum, wij bieden maatwerk oplossingen voor elke situatie.

Glazenwasser kantoren

Bij Alpha en Omega bieden we professionele glasbewassing aan voor kantoren, zowel aan de binnen- als buitenzijde. We maken hierbij gebruik van osmosewater, dat gezuiverd is van mineralen en onzuiverheden, wat zorgt voor een streep-loos resultaat zonder chemische middelen. Werken op hoogte is voor ons geen probleem; onze goed opgeleide medewerkers zijn opgeleid en uitgerust om veilig en efficiënt te werken op hoogtes. Kies voor Alpha en Omega als uw partner voor glasbewassing en geniet van stralend schone ramen en een helder uitzicht.

Over Alpha Omega (2)
Glazenwasser winkels

Glazenwasser winkels

Bij Alpha en Omega zorgen wij voor een kraakheldere uitstraling van uw winkel door professionele glasbewassing. Zo blijft uw winkel altijd optimaal gepresenteerd en zorgen we voor een goede eerste indruk bij uw klanten. We maken gebruik van osmosewater, dit is water vrij van onzuiverheden en mineralen waardoor het vlek- en streepvrij opdroogt. Werken op hoogte is voor ons geen probleem dankzij onze ervaren en gekwalificeerde glazenwassers, ook zijn we in het bezit van meerdere hoogwerkers. Met ons moderne materiaal en uitgebreide expertise in de schoonmaakbranche zijn wij de ideale partner voor een perfect schone uitstraling van uw winkel.

Glazenwassen op hoogte

Bij Alpha en Omega bieden wij professionele glasbewassing op hoogte. Onze gespecialiseerde glazenwassers maken gebruik van veilige en geavanceerde apparatuur en technieken om glazen oppervlakken op elke hoogte schoon te maken. We zijn gespecialiseerd in het werken met hoogwerkers, gevelinstallaties en rope access-systemen. Veiligheid is onze topprioriteit, en onze medewerkers zijn getraind en gecertificeerd om veilig en efficiënt te werken op hoogte. Of het nu gaat om een groot kantoorgebouw of een hoge wolkenkrabber, bij Alpha en Omega zorgen we voor een glanzend resultaat.Ca. 100 woorden

Glazenwassen op hoogte
Over Alpha Omega (2)

Prijzen glasbewassing

Bij Alpha en Omega begrijpen we dat het belangrijk is om transparant te zijn over onze prijzen. Daarom bieden wij altijd eerlijke en marktconforme tarieven voor onze glasbewassingsdiensten. De exacte prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de ramen, de bereikbaarheid en de frequentie van de glasbewassing. We stellen graag een offerte op maat voor u op, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bij ons staat kwaliteit voorop en we streven naar tevredenheid van onze klanten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en diensten.

"Gouden douche voor Alpha Omega!"

Wat zijn wij blij met onze schoonmaker van ons kantoor. Met veel aandacht en hard werken zorgt hij voor een super schoon en helder kantoor, keuken en toilet. De gouden douche gaat naar Alpha Omega!

Anneke van Looij
Leuk personeel

Start vandaag met uw schone werkruimte

Alpha Omega Facilitaire Dienstverlening staat voor u klaar! Laat u contactgegevens achter en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw schone werkruimte.