Uw sanitair 100% schoon

Dieptereiniging sanitair

Dieptereiniging van sanitair betekent de grondigste reiniging: onze producten dringen door tot in de kern van uw sanitair, en garanderen een 100% hygiënisch schoon resultaat.

Over Alpha Omega (2)

Professioneel schoon sanitair

Gebruikers van uw toiletruimten mogen en moeten ervan uitgaan dat toiletten en eventuele andere sanitaire voorzieningen, goed bijgehouden worden. Toch raken onbereikbare en minder zichtbare plekken in uw sanitair snel vervuild. Door middel van dieptereiniging wordt dit tegengegaan en wordt uw sanitair 100% hygiënisch schoon.

Gespecialiseerde dieptereiniging

Onze gespecialiseerde dieptereiniging is perfect voor urinoirs, toiletten, toiletbrillen, gootstenen, afvoerkanalen, kranen en stortbakken – wij reinigen urineresten, urinesteen, fecale resten, roest, vet en kalkaanslag. Onze ervaren vakmensen gebruiken een voortdurende afwisseling van PH-waarden om een zo doeltreffend mogelijke reiniging te bereiken.

Schoonmaakbedrijf Amersfoort

"Gouden douche voor Alpha Omega!"

Wat zijn wij blij met onze schoonmaker van ons kantoor. Met veel aandacht en hard werken zorgt hij voor een super schoon en helder kantoor, keuken en toilet. De gouden douche gaat naar Alpha Omega!

Anneke van Looij
Leuk personeel

Start vandaag met uw schone werkruimte

Alpha Omega Facilitaire Dienstverlening staat voor u klaar! Laat u contactgegevens achter en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw schone werkruimte.